Ето ни отново на път! В продължение на лятото „сдружените“ приятели пристигнахме в хижа „Осогово“, сгушена в подножието на вр. Руен, на височина 1640 м. Посрещна ни нейният домакин Росен Димитров.

Свободната програма и топлото време стимулираха най-големите ентусиасти да изкачат върха още същия ден. Някои браха билки, а повечето се наслаждавахме на богатата палитра от цветове и усмивки, които запазихме във фотоапаратите.

В продължение на две вечери ресторантът на хижата беше огласян от йодлери и любими планинарски песни под съпровод на китаристите Венко и Валери. Кутията със спомени за отминали успешни събития и горчиви сбогувания с приятели беше  отворена до късно през дългите нощи.

Тържествено бяха чествани двама юбиляри (Вела Ванкова и Дим. Димитров), които получиха емблематичните фотоси на вр.Мальовица. Не по-малко тържествено бяха отбелязани и рождениците Ценка и Венко. А около огромната торта на Венко се изви кръшно хоро!

Уютната обстановка, чудното време, вкусната храна и китарите поддържаха високия дух и настроение, както и плановете за предстоящи срещи!

20.-22. октомври 2023 г. хижа Осогово
Отбелязана с: